Španělská kuchyně je lehká, zdravá a plná prospěšných minerálů, vitamínů a esenciálních aminokyselin. Španělské olivy, kvalitní extra panenský olivový olej, lahodná rajčata a další typy zeleniny jsou známé po celém světě a není tedy divu, že si z jejích pokrmů vybere nejeden sportovec, ať už si dá zeleninový salát, paellu plnou mořských plodů nebo cizrnu se špenátem.
Pokud se chystáte si doma uvařit některý z pokrmů lahodné španělské kuchyně, jen nevíte, jak na to, zavítejte do kurzů vaření Brno. Seznámíte se s původní přípravou jídel, a to za přítomnosti specialisty na španělskou kuchyni, šéfkuchaře Roberta Janíčka. Ten připraví celé španělské menu od předkrmu po dezert a předá vám cenné informace týkající se postupů při přípravě jídel, seznámí vás s typickými španělskými surovinami a jídly jednotlivých regionů ve Španělsku a naučí vás připravovat delikatesy dle původních receptur z originálních surovin.
Šéfkuchař Robert Janíček připravuje jídla i v restauracích, které ho osloví s konkrétním požadavkem ohledně španělské gastronomie. Předem se mohou domluvit na španělském večeru, osobní či firemní oslavě a dalších akcích ve španělském duchu. Veškeré suroviny, receptury, kalkulace a speciální vybavení pro výrobu některých klasických pokrmů jsou zajištěny. Milovníci jídla by tedy neměli váhat a zavítat na kurzy vaření v Brně či některou z plánovaných akcí a ochutnat jedinečnou kuchyni připravenou profesionálem. Seznam plánovaných akcí a volných míst na kurzech naleznete na oficiálních internetových stránkách www.spanelskakuchyne.cz, proto neváhejte a přihlaste se.