WordPress database error: [Duplicate entry '8388607' for key 'id']
INSERT INTO wp_statpress (date, time, ip, urlrequested, statuscode, ptype, pvalue, agent, referrer, search,nation,os,browser,searchengine,spider,feed,user,timestamp) VALUES ('20250501','14:19:55','3.139.59.149','/ochutnejte-spanelskou-pochoutku-turron','200','post','1702','Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)','http://www.elitefitness.cz/?p=1702','','','','','','','','','1746109195')

Ochutnejte španělskou pochoutku turrón | Elite
Trénink

Ochutnejte španělskou pochoutku turrón

Pochutnáváte si rádi čas od času na zahraniční gastronomii a láká Vás ochutnat španělské delikatesy? Vybrat si je již dnes můžete z internetové prodejny BMC Brno. V portfoliu této společnosti najdete také různá gastro balení.

Objednete si z BMC Brno kvalitní španělské potraviny

V e-shopu společnosti BMC Brno najdete delikatesy, které patří k tomu nejlepšímu, co můžete ochutnat. Budete nadšeni z jejich autentičnosti a zároveň neodolatelné chuti. Pro všechny delikatesy je společná nezaměnitelná chuť i kvalita. Společnost BMC Brno je předním dodavatelem španělských potravin značky Bassta. Z bohatého nabídkového katalogu si na Váš slavnostní stůl můžete vybrat hned z několika druhů paštik, džemů, nakládané zeleniny i luxusních sladkostí. Za skvělou cenu zde www.bmcbrno.cz/spanelske-delikatesykoupíte také vynikající mandle a další výrobky.

Pochutnejte si na turrónu

Mezi španělskými delikatesami se vyjímá turrón. Jde o tradiční cukrovinku maurského původu, jejíž původ je starší více než 500 let. Turrón se obvykle konzumuje především v období Vánoc jako tradiční dezert. Pochutnat si na něm však můžete také několika málo dnů po tomto slavnostním období. Ve Španělsku je možné si vybrat hned ze dvou druhů turrónů. První z nich je označován jako turrón blando a je měkčí než turrón duro. Výroba turrónu turo se neobejde bez medu a mandlí. Mandle se při výrobě turrónu nejprve praží, poté se nakrájí a smísí s medem. Směs se povaří za neustálého míchání. Do ztuhlé směsi se přidají bílky a nechá se vychládnout. Nakonec se turrón nakrájí na cihly a zabalí. Po jednom ochutnání turrónu si tuto sladkost zamilujete tak, že se stanou Vaší nejoblíbenější.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TOPlist